Carmen Harra, despre Andra și Cătălin Măruță: Poți avea un divorț în codul vieții, dar nu înseamnă că se va întâmpla

Sursa foto: Facebook Carmen Harra
Sursa foto: Facebook Carmen Harra

Carmen Harra revine cu noi declarații despre Andra și Cătălin Măruță.

Carmen Harra, prezentă în cadrul unei emisiuni de televiziune, a vorbit despre cuplul Andra și Cătălin Măruță. Clarvăzătoarea a spus că, în urmă cu 13 ani, l-a avertizat pe realizatorul TV și i-a spus că s-ar putea să divorțeze de artistă, dar din cauza ei, nu a lui.

„Eu îi iubesc pe Andra și Măruță și le doresc tot binele din lume! Vă rog nu interpretați greșit spusele mele. Poți avea un divorț în codul vieții, dar nu înseamnă că se va întâmpla. Andra și Măruță nu trebuie să fie suflete pereche pentru a avea o relație senzațională. Vă iubesc din Miami”, a scris Carmen Harra pe contul de Facebook, adăugând: „Când eu eram pe toate posturile de televiziune și radio în România Andra și Măruță nu se născuseră încă, așa că nu apreciez comentariile nejustificate .Motivul pentru care nu mai vin în România este petru că există mulți oameni care mă urăsc fără motiv și sunt violenți în exprimare și jalnici în gândire. Eu am încercat să fac bine dar se pare că nu putem schimba mentalitatea.”

Andra și Cătălin Măruță formează un cuplu solid şi au împreună doi copii minunaţi. Sunt iubiţi şi apreciaţi atât pentru profesiile pe care le au, dar şi pentru viaţa de familie.

Carmen Harra, previziuni pentru 2022

„Economic, până în 2025 - 2029, problemele se exacerbează, deci se ajunge la o cădere monetară globală, care va duce la înlocuirea monedelor, înlocuirea banilor de hârtie, mergem spre o monedă electronică, încercând să se salveze o situație prin altceva.

Conducătorii lumii își dau seama că problema economică este pe undeva scăpată de sub control. Dar până în 2029, în mod ciclic, dacă ne întoarcem până în 1929, când a fost colapsul mondial, cu 100 de ani în urmă, lucrurile se repetă ciclic, se repetă karmic. Asistăm la o situație similară, dar de alte proporții, din punctul meu de vedere, mult mai dramatică de data asta și mult mai gravă.

Eu am zis mereu că vin anii de virusuri. Perioada omenirii din următorii 10-12 ani este destul de dureroasă, pentru că trecem prin acest purgatoriu, trecem printr-o perioadă de mare încercare emoțională, psihologică, socială, economică, monetară, cum vreți să o numiți”, spunea Carmen Harra la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel