Carmen Dan: Vă imaginați că dau eu ordine celor de la #rezist?

Rodica Mitu / 11 sep 2018 / 17:58 Salveaza PDF Comentarii
Carmen Dan
Descriere foto: Carmen Dan

„Vă imaginați că dau eu ordine celor de la #rezist sau cum?”, a spus Carmen Dan, marți, în Parlament.

"Nu am ținut în mod special ca prefectul Capitalei să fie prezent pe 10 august în București. Dovadă este aprobarea memorandumului pentru plecarea în Tokio. Nu pot fi eu de vină pentru că taifunul a lovit Japonia si a împiedicat deplasarea prefectului. Dacă pe aceste argumente se construiește o poveste de premeditare, eu văd că cineva vrea doar să manipuleze.

În întâlnirea de la CEX, nu vă închipuiți că am făcut copii după comunicările instituționale pentru membrii Comitetului Executiv al PSD. Am invocat aceste aspecte tocmai pentru a lămuri cum au stat lucrurile și pentru a stabili adevărul față de un subiect atât de intens dezbătut în spațiul public.

În logica filmelor cu spioni se încadrează și acuzația că aș fi pus un activist #rezist să o hărțuiască pe doamna prefect la terasă. Vă imaginați că dau eu ordine celor de la #rezist, sau cum? Restul teoriilor conspiraționiste au fost infirmate de către DIPI. Nimeni nu a premeditat ceva și nu a stabilit vreo responsabilitate a prefectului. Nici în ziua de azi nu pot să înțeleg supărarea doamnei primar general," a spus Carmen Dan astăzi, în Parlament.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26