Carmen Dan, replică fulger pentru Raluca Turcan

Raluca Turcan
Raluca Turcan

Carmen Dan a avut o replică fulger pentru Raluca Turcan în Parlament.

Ministrul de Interne, Carmen Dan oferă de la tribuna Parlamentului „mult tupeu, aroganţă, pizmă”, a afirmat marţi liderul deputaţilor PNL, Raluca Turcan.

„Trebuie să recunosc că îmi pare rău deopotrivă că de la acest microfon s-au spus minciuni şi pentru că, din nefericire, un ministru de interne, după ce sute de oameni au fost bătuţi - femei, copii, vârstnici, după ce milioane de români au fost dezamăgiţi, după ce încă sute de români sunt sub tratament, o doamnă ministru de interne oferă de la tribuna Parlamentului mult tupeu, aroganţă, pizmă, afundându-se în minciună. Şi vreau să vă spun un lucru doamnă ministru de Interne, şi vă spun cu maximă responsabilitate: în urma discursului de astăzi v-aţi afundat tot mai mult în minciună”, a afirmat Turcan, în plenel Camerei Deputaţilor, la dezbaterea moţiunii simple intitulate „Bastoanele PSD peste obrazul democraţiei româneşti”.

Replica ministrului

„Recunosc că nu am înțeles nimic concret din discursul patetic al doamnei deputat Turcan. Doar să îmi dau demisia pentru că sunt din Teleorman”, a declarat, marți, ministrul Carmen Dan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel