Carmen Dan: Laura Kovesi m-a contactat telefonic

Ministrul de Interne Carmen Dan spune că a fost contactată telefonic de Laura Kovesi, însă șefa DNA nu ar fi spus nimic despre problema de comunicare de la nivelul serviciului de informații al MAI, deși anterior, în cadrul unui interviu a avut reproșuri cu privire la acest aspect. 

"În ceea ce privește faptul că nu s-au comunicat informări de la nivelul Direcției Generale de Protecție Internă, nu am avut niciodată posibilitatea să discut cu doamna procuror-șef despre această situație. Nu mi-a sesizat niciodată, nimic în context. Astăzi a fost prima dată când am vorbit cu doamna procuror-șef, am avut o discuție telefonică. Nu mi-a sesizat că ar fi o problemă în ceea ce privește comunicarea informărilor din partea direcției specializate a Ministerului de Interne. A sunat doamna procuror-șef, eu nu eram în birou și am revenit ulterior cu un telefon, așa cum este normal. Am purtat această discuție," a spus Carmen Dan la România TV.

Procurorul şef DNA, Laura Codruţa Kovesi, a declarat luni că instituţia pe care o conduce nu primește sezizări de la serviciul de informații al MAI. 

primeşte în continuare sesizări de la Serviciul Român de Informaţii (SRI), însă mult mai puţine faţă de anii anteriori, precizând că DNA nu primeşte sesizări nici de la serviciul de informaţii al MAI.

"Sunt sesizări, dar mult mai puţine faţă de anii anteriori. De altfel nu primim sesizări nici de la serviciul de informaţii al Ministerului de Interne, am avut discuţii instituţionale în acest sens", a declarat Laura Codruţa Kovesi. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel