Carmen Dan cere noi DEMISII

După ce a trasmis deja premierului Mihai Tudose cererea de demitere a șefului Poliției Române, Bogdan Descopescu, ministrul Carmen Dan a cerut public demisia altor două persoane din funcțiile de conducere pe care le ocupă în acest moment. 

"Aștept ca șeful Serviciului Omoruri să facă un pas în spate. Aștept să facă acest pas în spate și seful de la Control Intern din cadrul Brigăzii Rutiere. Aștept ca toți cei care vor fi evidențiați să se pregătească să plece," a spus Carmen Dan. 

Ministrul Afacerilor Interne spune de asemenea că a constatat că testele psihologice care sunt făcute în acest moment sunt fără licență. Ea dorește și schimbarea procedurii de testare. 

"Am cerut refacerea întregii proceduri prin care se realizează activitatea de testare în Minister. Aceste testări trebuie să fie însoțite de fișe de cunoaștere întocmite de superiorii ierarhici. Este sarcina structurilor de integritate și a celor de Protecție să dețină informații despre posibilele vulnerabilități ale unui angajat. Am aflat cu stupefacție că în că în majoritatea unităților din Poliția Română se folosesc teste psihologice fără licență. Transmit un avertisment foarte clar și structurilor de Protecție Internă și de Integritate să accentueze verificările pe linie de personal," a mai spus Carmen Dan. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel