Carmen Dan, audiată la DIICOT. Chirieac: E anormal. Vi se părea un miting liniștit?

Carmen Dan
Carmen Dan

Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit despre protestul din 10 august și despre Carmen Dan, după ieșirea acesteia de la sediul DIICOT.

Bogdan Chirieac a reacționat în urma declarației lui Carmen Dan de la ieșirea de la sediul DIICOT în care a afirmat că "ministrul de Interne nu conduce misiunile operative", subliniind că a spus un lucru adevărat: ”Militarii conduc, nu civilii, chiar dacă polițiștii nu sunt chiar militari, ci funcționari publici cu statut special, cel puțin cei de la "Doi și-un sfert" sunt chiar militari, că așa i-a făcut USR-ul, domnul Cioloș, în mandatul său. Dincolo de asta, civilii nu conduc misiunile operative. E anormal ca un miting neasumat de către nimeni să ducă niște inși certați cu legea în clădirea Guvernului, intrând acolo prin forță. E anormal să dai foc străzii, cum s-a întâmplat în Piața Victoriei, să rupi în bătaie o jandarmeriță, să violentezi sutele de jandarmi aflați în piață, să furi o armă de la Ștefania. Vi se pare că acesta părea un miting liniștit? Hai să vedem lucrurile așa cum sunt", a declarat Bogdan Chirieac, în direct la România TV. 

"În mod regretabil a avut loc această ciocnire între populația civilă, dar trebuie să vedem un adevăr fundamental. 10 august a fost un miting politic întreptat împotriva puterii de atunci. Faptul că era un miting politic e absolut în regulă. Oamenii și-au manifestat dezaprobarea față de conducerea politică a țării", a punctat analistul politic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel