Carmen Dan: Absolvenții, ANGAJAȚI până la sfârșitul lunii

Cei 522 de absolvenţi ai Academiei de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza" vor fi angajaţi în structurile MAI până la sfârşitul lunii iulie, a anunţat vineri ministrul Carmen Dan. 

Dan, care a participat la festivitatea de absolvire, a declarat că există un deficit de personal la MAI de 20.000, dintre care 9.600 la nivelul Poliţiei. 

"Ne bucurăm că avem posibilitatea şi cu ocazia absolvirii acestei promoţii să direcţionăm către Poliţie în jur de 500 de ofiţeri şi nu e singurul lucru. (...) În afară de repartizarea acestei promoţii, în perioada iulie - septembrie vom avea o trecere din corpul subofiţerilor în corpul ofiţerilor pentru circa 1.500 de subofiţeri şi sper ca spre sfârşitul anului să facem şi angajări din surse externe. Aduc aminte o veste bună că şi militarii din MAI beneficiază de cei 15% care s-au acordat personalului militar din MApN", a spus Dan. 

Ministrul de Interne i-a felicitat pe absolvenţii academiei şi i-a îndemnat să facă dovada responsabilităţii lor în locurile unde vor lucra. 

"Asistăm la un moment emoţionant, încărcat de mândrie şi responsabilitate. (...) Toţi peste 500 de absolvenţi intră o nouă etapă a vieţii mult mai dificilă în care vor purta responsabilitatea siguranţei comunităţilor unde vor lucra. Dragi absolvenţi, vreau să credeţi cu tărie că fiecare dintre voi contează pentru sistemul de ordine publică şi siguranţă naţională. (...) Cred în potenţialul acestei generaţii, MAI are nevoie de oameni tineri bine pregătiţi, specialişti în domeniile în care vor lucra, vă asigur că vă aşteptăm la noile locuri de muncă cât mai repede", le-a spus ministrul tinerilor poliţişti, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel