Carmen Bucureşti, la barajul pentru promovarea în liga a treia. Suporterii CSA Steaua, bătaie cu jandarmii

CSA Steaua a ratat din nou promovarea în Liga a IIIa, după ce a fost învinsă de Carmen București, scor 0-1. La finalul partidei care s-a jucat pe stadionul din Regie, nervii fanilor roș-albaștrilor au cedat. Sezonul trecut, echipa armatei a fost învinsă de Rapid Bucureşti în drumul spre Liga a treia. 

Carmen Bucureşti a învins CSA Steaua în ultimul meci al turneului de promovare din Liga a IVa cu 1-0 şi merge la barajul de promovare în liga a treia. Finalul de meci a fost, însă, unul incendiar, mai ales după ultimul fluier. 

Nervoşi din cauza faptului că favoriţii lor au pierdut promovarea al doilea an consecutiv, fanii celor de CSA Steaua au intrat pe teren şi s-au luat la bătaie cu forţele de ordine. Ultraşii stelişti au rupt gardurile şi scaunele din stadionul din Regie.

Nici jucătorii nu au fost iertaţi. Fanii i-au dezbrăcat pe fotbalişti de tricouri şi i-au acuzat de neputinţă, pentru ratarea calificării la baraj. 

Marius Lăcătuş ar putea pleca de la Steaua 

"Am reuşit să dominăm cât de cât jocul, dar nu ne-am creat ocazii clare de a marca. Pe acest fond, Carmen a înscris şi aşa s-a scris istoria meciului. E normal ca fanii să fie supăraţi, în condiţiile în care i-am dezamăgit al doilea an la rând. Ei au crezut în proiect, au stat aproape de noi tot timpul. Eu îmi asum eşecul, principalul vinovat când nu sunt rezultate e antrenorul. Important e ca această echipă să meargă înainte, cu sau fără mine. Nu e important ca eu să mai fiu antrenorul echipei, esenţial e să continue proiectul. Eu voi rămâne cu sufletul alături de această formaţie", a spus Lăcătuş, la finalul partidei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel