Carmen Brumă a spus „da” unei provocări de zile mari. O accepți?

Carmen Brumă, aniversare
Carmen Brumă, aniversare

Carmen Brumă a lansat o provocare. O accepți?

Provocarea pare simplă, dar nu este deloc așa! 14 zile fără zahăr! Cine mănâncă dulciuri știe cât de greu este să te lași de acest „viciu”, iar primele zile pot fi un adevărat calvar, dar merită! Pentru sănătate ar trebui să facem orice, mai ales că zahărul este dușmanul numărul 1 pentru organism.

Provocarea lui Carmen Brumă pentru cele două săptămâni fără zahăr are câteva reguli: fără zahăr, îndulcitori artificiali, miere, fără fructe, sucuri din fructe, fructe uscate/confiate. De asemenea, trebuie să consumați cel puțin trei legume crude, diferite, pe zi.

Avantajele sunt multe, printre care: aspect mai definit al musculaturii, mai ales dacă faci sport, aspect mai luminos al pielii, crește calitatea somnului, se reduce celulita și digestia se îmbunătățește.

Carmen Brumă a spus că ea, de obicei, mănâncă dulce doar în weekend, dar de această dată și ea a spus „da” provocării fără zahăr.

„Primele trei-patru zile sunt cele mai dificile dacă sunteți obișnuite să mâncați zilnic dulce. Pentru mine, până acum nu a fost foarte dificil pentru că doar în weekend mănânc dulce. Provocarea adevărata pentru mine va fi cam pe vineri”, a spus Carmen Brumă.

VEZI ȘI: A început Postul Paștelui 2022. Carmen Brumă, rețete care vă asigură nutrienții necesari

A început Postul Paștelui 2022. 

Pentru a vă asigura nutrienții necesari într-o astfel de perioadă, Carmen Brumă vine cu programul „Suplă și sănătoasă în post”.

„Suplă și sănătoasă în post” este un ghid cu sfaturi utile și un plan alimentar care te vor ajuta să te alimentezi echilibrat, să eviți greșelile frecvente în post și să scapi de kilogramele în plus. Costă 36 de lei și, dacă îl cumperi, vei primi pe e-mail, în format PDF:

Șapte săptămâni de regim alimentar cu trei mese zilnice și o gustare, diverse de la o zi la alta, bazate pe regulile nutriției sănătoase și ținând cont de nutrienții deficitari în perioadele de post.

Dieta cuprinde reguli generale, rețete pentru prepararea anumitor mâncăruri și produse recomandate, în total 123 de pagini în format PDF.

De asemenea, vei primi accesul pe grupul restrâns de Facebook SLĂBEȘTE CU CARMEN BRUMĂ (pentru admiterea în grup e necesar să faci cerere pe Facebook) unde vei beneficia de sfaturi suplimentare și de experiențele celorlați membri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel