EXCLUSIV  Carmen Avram, scenă teribilă: M-au rugat în lacrimi să nu fac asta! Cum a ajuns România să se teamă?!

Carmen Avram a vorbit, în exclusivitate pentru DCNews, despre momentele prin care a trecut înainte de a lua decizia de a intra în politică și a candida pe lista PSD pentru alegerile europarlamentare din luna mai.

„Povestea din perioada aceasta este că m-au înrăit și m-am decis și mai mult să intru în campanie și să candidez pentru Parlamentul European. Au existat apropiați care au fost extrem de speriați de ideea și de faptul că mă gândeam să răspund cu da la propunerea de a candida.

Îngroziți de-a dreptul, mi-au zis: nu face asta, nu te duce acolo, se vor întâmpla tot felul de lucruri. Tu nu vezi ce se întâmplă în țară? La un moment dat, le-am spus: dar e atât de onorant! Pleci de aici ca să te duci în miezul Europei, ca să fii cot la cot cu 700 de oameni, să gestionezi legislația pentru jumătate de milliard de europeni”, a spus Carmen Avram în cadrul unui interviu acordat DCNews.

„Cum am ajuns noi, cum a ajuns această țară să se teamă pentru un individ care vrea să facă acest pas uriaș?! Oamenii sunt foarte speriați de acest zgomot infernal care se face de doi ani. Tot ce este bun este împroșcat cu noroi și transformat în mizerie, bunătatea din oameni este văzută ca slăbiciune sau ca prostie.

Oamenii din apropierea mea s-au temut că voi ajunge o țintă și o să mă dărâme. De dragul meu, m-au rugat, unii aproape în lacrimi, să nu fac asta. Și, dacă asta e România azi, e foarte grav!", a mai spus Carmen Avram.

Carmen Avram, video integral interviu DCNews

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel