Carmen Avram îl critică pe Dacian Cioloș, după ce a picat candidata Franței: Quelle horreur!

Carmen Avram / Foto Facebook
Carmen Avram / Foto Facebook

Eurodeputatul Carmen Avram a oferit câteva replici acide pe o reţea de socializare după ce Sylvie Goulard, candidata Franţei la funcţia de comisar European, a fost respinsă.

"Sylvie Goulard, candidata Franței, pe care dl. Dacian Cioloş a fost instruit de la Paris s-o declare nevinovată, a ieşit ieri frântă şi înfrântă din audierile pentru comisar al pieței interne, industriei şi apărării.

Acolo, în sală, decizia "judecătorului" n-a făcut nici doi eurocenți: suspiciunea de angajări fictive în Parlamentul European, cei 45.000 euro pe care a trebuit să-i returneze, salariul de 12.000 euro pe care l-a primit, 3 ani, de la o organizație americană, în timp ce era europarlamentar, şi ancheta la care este supusă în Franța au făcut parte din tirul de întrebări cu care a fost mitraliată "nevinovata".

Ba chiar, s-a vorbit de dublu standard, cu referire la candidatii român şi ungar. Se spune că Goulard va fi respinsă. Doar dl. Cioloş şi grupul său, Renew, n-au o problemă: dacă şefu' a zis că e nevinovată, atunci e. Quelle horreur!", a scris Carmen Avram pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel