Urmărește emisiunea live


Carmen Avram, mesaj fulger pentru Orban: Se înșală! Jignește electoratul PNL

Rareș Bogdan și Ludovic Orban
Rareș Bogdan și Ludovic Orban

Carmen Avram i-a transmis un mesaj lui Ludovic Orban, care, de curând, și-a exprimat dorinta pentru organizarea unor alegeri anticipate.

"Cu siguranță, vom depune o moțiune de cenzură până la finalul acestei sesiuni (...)Cel mai bine ar fi să ne întoarcem la popor. Structura actualului Parlament e rezultatul unei voințe exprimate de cetățeni în decembrie 2016 și veți vedea la aceste europarlamentare că voința cetățenilor este profund schimbată și, într-un fel, și Parlamentul trebuie readus în conformitate cu voința cetățenilor. Am prefera, dacă va fi posibil, să ajungem la o întoarcere la popor prin intermediul unor alegeri parlamentare anticipate care practic să legitimeze un Guvern pentru 4 ani de zile. O majoritate parlamentară și un Guvern pentru 4 ani de zile", a spus Ludovic Orban.

"Domnul Orban se înşală"

"Poporul s-a întors după nişte alegeri, în 2016, doar că domnul Orban a ţinut neapărat să convingă poporul care s-a întors spre PSD că nu e bine ce a făcut. Şi am văzut cum s-au împrăştiat tot felul de injurii. Acum recent, un membru PNL spunea că electoratul PSD este prost şi sărac. Dacă prin astfel de cuvinte şi astfel de injurii crede domnul Orban că va câştiga şi că poporul va dori să se întoarcă spre PNL se înşală. Cred că domnul Orban este foarte optimist, când spune că va reuşi să înfrângă guvernul PSD şi să îl schimbe prin alegeri anticipate", a spus Carmen Avram, în emisiunea "News Magazine", de la Antena 3.

Vezi și: PSD, bani pentru campanie. Carmen Avram spune adevărul: Un joc periculos!

"Jigneşte electoratul PNL"

"Românii văd foarte bine, chiar dacă foarte mulţi dintre ei nu au vorbit pentru că au fost atât de agresaţi verbal, şi nu numai, de membrii PNL şi USR. Românii ştiu foarte bine ce a făcut guvernul PSD, lucrurile se văd, faptele sunt clare. Se simte în conturile românilor, în puterea lor de cumpărare, în ceea ce se vede pe teren. Românii cred că vor da curs faptelor şi nu vorbelor şi injuriilor, atunci când vor decide. Din păcate, pentru că PNL este un partid atât de vechi, care avea onoare pe vremuri, astăzi nu are nici onoare, nici o platformă şi faptul că se coboară la acest nivel al limbajului... Domnul Orban spunea de curând "să sărim cu părul la ei", instigând şi la violenţă. Deci recurge la un astfel de limbaj... Cred că, pe de-o parte, jigneşte electoratul PNL, crezând că asta îl atrage de partea partidului, şi pe de altă parte, PSD încearcă să păstreze acest limbaj plin de eleganţă şi să aducă şi fapte", a mai spus Carmen Avram.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel