EXCLUSIV  Carmen Avram explică de ce nu se fac autostrăzi: "O chestie care mă enervează foarte tare"

Carmen Avram, candidată PSD la europarlamentare, a vorbit, în exclusivitate pentru DC News, despre campania omului de afaceri Ștefan Mandachi, dar și despre cum sunt blocate construcțiile de autostrăzi din România.

”Înțeleg că mama tânărului anterprenor a făcut parte din PSD, deci era foarte departe de Partidul Social Democrat. Așa ca glumă și ca promo e foarte bun. Problema asta cu autostrăzile e mult mai complicată. Mult mai complicat decât pare la prima vedere. De fiecare dată când am făcut și noi materiale despre autostrăzi și de ce nu avem autostrăzi în România, chestie care mă enervează și pe mine foarte tare, au reieșit două lucruri mititele, dar care pun bețe în roate, masiv, construcției de autostrăzi”, a declarat Carmen Avram, în direct la DC News.

De ce sunt blocate construcțiile de autostrăzi 

”Una este că de fiecare dată când se începe o bucățică de autostradă care a fost abandonată de celălalt ministru și de încă un ministru și de alt ministru, se reface studiul de fezabilitate. Fiecare studiu dinăsta costă enorm. Sute de mii de euro. La un moment dat dădea cineva un ministru un exemplu că a existat pentru un tronson de autostradă nefăcut, 46 de studii de fezabilitate, iar la sfârșit a fost folosit primul care s-a făcut.

Al doilea lucru este intervenția ONG-urilor de mediu, unele care inventează tot felul de animale rare în zonă și spun: nu mai putem trece cu autostrada pe aici deoarece pe aici mai trece ursul. Păstorii spun: dar noi nu am mai văzut urs în zona asta din 1943. Ghinion. L-am văzut noi alaltăieri, trebuie să refacem autostrada”, a mai spus Carmen Avram, în direct la DC News. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel