Urmărește emisiunea live


Carmen Avram, despre Iohannis: Nicio măsură concretă. Aș vrea să îl aud pe președintele acestei țări

Carmen Avram s-a arătat indignată de declarațiile făcute de președintele Klaus Iohannis în această seară. Mai mult, europarlamentarul spune că nu a văzut măsuri concrete pentru salvarea economiei. 

 ”Domnul președinte face de regulă aceleași declarații în care vorbește despre PSD și PSD, dar despre Guvernul dânsului nu am auzit să spună care i-au fost reușitele din ultimele aproape 7 luni. Vorbește de nota de plată a guvernelor precedente? Păi eu cred că ar trebui să vorbim mai ales de împrumuturile pe care le face pe bandă rulantă, zilnic aproape, ministrul Cîțu și ia niște bani pe niște dobânzi foarte mari. Bani despre care nu se știe nici până în ziua de astăzi la ce se folosesc și cine îi ia.

Vorbim despre o creștere economică pe primul trimestru?

Primul trimestru înseamnă primele trei luni. România a intrat în izolare în a doua jumătate a lunii martie. Prin urmare, creșterea economică nu este dată de faptul că economia românească nu a stagnat ci prin faptul că în primele trei luni s-a lucrat. Aș vrea să îl aud pe președintele acestei țări vorbind despre ce se pregătește pe planul economic pentru că nu am auzit nicio măsură concretă, în condițiile în care alte țări investesc masiv pentru a susține economia.

În această țară IMM-urile nu sunt finanțate

Sunt 16 contracte din zeci de mii de cereri. Vorbim de investiții? Care investiții? Nu vor fi bani. Marile economii sunt pe o pantă descendentă și noi vorbim că România va triumfa? Astea sunt doar cuvinte pentru a da o notă de optimism”, a declarat Carmen Avram în direct la România TV

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel