Care va fi următorul ministru atacat de armata lui Băsescu

titus corlatean
titus corlatean

Surse apropiate palatului Cotroceni ne-au declarat că a fost stabilită următoarea țintă a unui scandal de plagiat. În plus, va fi solicitată revocarea acelui ministru din guvernul Ponta, pentru că un dosar de la DNA impune cercetarea penală. USL se aștepta la un atac îndreptat împotriva ministrului Andrei Marga, drept represalii pentru misiunea de la Bruxelles.

Ar fi fost folosită o reclamație transmisă în redacții în cursul săptămânii trecute privind colaborarea profesorului cu o universitate mai slab cotată. Pentru a evita o legătură directă cu administrația prezidențială, acest scenariu a fost abandonat pe moment.

În schimb, în cursul zilei de astăzi sau luni dimineața sunt așteptate acuzații privind un plagiat al ministrului Justiției, Titus Corlățean. De asemnea, vor fi făcute publice date despre un dosar al acestuia care ar fi în lucru la DNA. Astfel, va fi blocat demersul ministrului Justiției de a numi adjuncții șefilor Parchetelor, al căror mandat a expirat. Laura Codruța Kovesi a prelungit prin delegare mandatul celor doi procurori numiți de Traian Băsescu, respectiv, Carmen Gâlcă și Laura Oprean.De asemenea, Kovesi a mai prelungit și mandatul șefului Secţiei a II-a pentru combaterea faptelor conexe celor de corupţie, Doru Tulus.

Eventuale numiri făcute de Corlățean vor fi acuzate de politizare de presa portocalie, în vreme ce ministrul va fi acuzat că are interese personale legate de dosarul său de la DNA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel