Care va fi prețul biletelor la meciul dintre Bute şi Mendy

lucian-bute
lucian-bute

Rudel Obreja, preşedintele Federaţiei Române de Box, a declarat că pentru partida dintre Lucian Bute şi Jean Paul Mendy, vor fi disponibile 10.000 de locuri, iar preţurile a opt mii de bilete vor varia între 30 şi 50 de lei.

În cazul în care vor fi vândute toate biletele la gala în care Lucian Bute îşi va pune în joc titlul IBF, se va realiza un record de audienţă la nivel naţional pentru un eveniment sportiv organizat într-o sală, scrie Mediafax.

"Plec în Canada, unde mă voi întâlni cu reprezentanţii Interbox, pentru a pune la cale unele detalii legate de acest meci şi nu numai. La gala de pe 9 iulie, la Romexpo vor mai boxa reprezentanţii României Jo Jo Dan, Bogdan Dinu şi Viorel Simion. Pregătesc însă, şi sper să reuşesc una sau chiar mai multe surprize. În momentul în care va fi oficial vă voi anunţa cu siguranţă. Nu vreau să vorbesc înainte pentru că foarte multe lucruri le voi lămuri în zilele următoare. Voi fi prezent în zilele următoare în Canada şi pentru a fi alături de Adrian Diaconu, care are un meci foarte important cu Chad Dawson, iar dacă acesta învinge atunci se poate bate iar pentru centura" a spus Obreja în cadrul emisiunii "Sport în Plus" de la Naţional FM.

Pugilistul Lucian Bute îşi va apăra titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, luptând împotriva francezului Jean-Paul Mendy în cadrul unei gale care va avea loc în Capitală, la Romexpo, în data de 9 iulie, au anunţat, vineri, organizatorii, în cadrul unei conferinţe de presă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel