Care sunt măsurile propuse de reprezentanții HORECA. Călin Ile: Vom pleca din acel punct

Călin Ile, preşedintele Federaţiei Industriei Hoteliere din România a explicat care sunt propunerile reprezentanților HORECA pentru Guvern.

 

"Noi vom relua discuțiile de acolo de unde le-am lăsat la începutul lui iulie când eram aproape de momentul deschiderii restaurantelor de interior. Am lucrat la niște măsuri și vom pleca de la acel punct în ideea în care noi propunem să se păstreze distanța dintre mese, adică o masă ocupată, una liberă. Propunem toate normele de triaj, de respectare a folosirii măștii la intrarea în local. Sigur, când stai la masă nu poți folosi masca. Norme de bun simț, nu mergem pe suprareglementări. Sperăm că vom reuși împreună cu autoritățile să cădem de acord asupra lor, astfel încât de la 1 septembrie să putem deschide restaurantele pentru că uite, am rămas singura țară din Europa care nu are restaurantele de interior deschise", a declarat Călin Ile, preşedintele Federaţiei Industriei Hoteliere din România, în direct la Realitatea PLus.

Amintim că mâine Comitetul pentru Situații de Urgență va decide dacă se redeschid restaurantele, cinematografele și terasele. Restaurantele ar putea să fie redeschise chiar de la 1 septembrie, cu anumite condiții și în anumite zone, a anunțat astăzi Ludovic Orban. O întâlnire cu reprezentanții HORECA va avea loc mâine la Palatul Victoria.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel