Care este meniul zilnic al Reginei Marii Britanii. Ce mâncăruri au ajutat-o să ajungă la 96 de ani

Foto: Instagram Royal Family / Pexels
Foto: Instagram Royal Family / Pexels

Se pare că Regina Elisabeta are o dietă foarte sănătoasă, ceea ce nu este deloc de mirare având în vedere că tocmai a sărbătorit 96 de ani. 

Asta a dezvăluit Darren McGrady, unul dintre bucătarii personali ai Alteței, în cartea sa, Eating Royally: Recipes and Remembrances from a Palace Kitchen, precum și pe canalul său de YouTube, dar și în multe articole în care a dezvăluit obiceiurile ei alimentare. 

Ceea ce îi place Reginei Marii Britanii să mănânce zilnic nu s-a schimbat prea mult în 60 de ani, relatează McGrady.

Meniul Reginei

Ceai și biscuiți

Regina își începe ziua cu o ceașcă de ceai Earl Grey fierbinte, cu lapte, fără zahăr și câțiva biscuiți. În Anglia, fursecurile se numesc tot biscuiți. Biscuiții ei preferați din toate timpurile sunt Chocolate Bath Olivers, care sunt niște fursecuri crocante învelite în ciocolată. Aceste delicii sunt un fel de pre-mic dejun.

Mic dejun

După ce s-a îmbăiat și s-a îmbrăcat, regina își mănâncă micul dejun oficial care constă din cereale reci, iar brandul ei favorit se zvonește că ar fi Special K. Uneori, pâine prăjită și marmeladă sunt, de asemenea, pe masă. Ouăle sunt o raritate.

Masa de pranz

Prânzul este simplu și urmează un model bogat în proteine ​​și sărac în carbohidrați. McGrady a spus pentru The Telegraph că somonul scoțian servit cu spanac și dovlecel este unul dintre preferatele ei. 

De asemenea, se știe că Regina Elisabeta a II-a se bucură și de o salată simplă cu pui la grătar. „Când ia masa pe cont propriu, este foarte disciplinată”, a spus McGrady conform unui articol din Bustle, „Fără amidon este regula”.​

Ceai de după-amiază

Ceaiul de după-amiază este o necesitate pentru Regină, potrivit Cosmopolitan. Biograful regal, Katie Nicholl, a spus că în meniu sunt sandvișuri cu castraveți, prăjituri cu fructe și mai mult ceai Earl Grey.

McGradya împărtășit rețeta sandvișului cu castraveți. Totul începe cu 
o felie de pâine albă care este unsă cu cremă de brânză, cu o notă de mentă proaspătă, iar deasupra sunt așezați castraveți rași foarte fin. Crustele sunt apoi tăiate și sandvișul este tăiat în două bucăți. 

Masa de seara

Potrivit Daily Mail, McGrady a spus că regina are o regulă „fără amidon” pentru cină atunci când ia masa singură. De obicei servește tot pește la gratar sau braconat, cu salată si legume. "Asta este. Asta este tot ce are", a spus Grady pentru CNN. "Este foarte disciplinată așa. Ar putea avea orice și-a dorit, dar acea disciplină o menține atât de bine și atât de sănătoasă."

Desert

Uneori, desertul face parte din meniu.

„Trebuie să fie ciocolata neagră, cu cât mai neagră, cu atât mai bine. Nu era pasionată de ciocolată cu lapte sau ciocolată albă”. Ocazional, se răsfață și cu un desert de ciocolată de casă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel