Care este echipa ideală a anului 2020

Francezii de la L'Equipe au anunțat luni 11-le ideal al anului 2020. Campioana Europei, Bayern Munchen, domină cu 5 jucători selectați. Surprinde absența argentinianului Lionel Messi.

Cotinianul francez L'Equipe a anunțat luni viziunea sa asupra echipei ideale de fotbal a anului 2020. Astfel, în opinia jurnaliștilor de la cotidianul francez, portarul care a meritat postul de titular în cea mai bună echipă a anului este Manuel Neuer, de la Bayern Munchen, câștigător am Champions League.

Linia defensivă are în componență pe spaniolul Sergio Ramos, căpitanul al celor de la Real Madrid, pe olandezul Virgil Van Dijk şi pe englezul Alexander Arnold-Trent, ambii de la FC Liverpool, campioana Angliei, și pe canadianul Alphonso Davis de la Bayern Munchen.

Jurnaliștii francezi au mers pe o formulă de joc 4-2-2-2 cu doi mijlocași defensivi, doi ofensivi și 2 atacanți. Astfel, defensiva stelară a celor de la L'Equipe a fost betonată cu doi mijlocași defensivi: spaniolul Thiago Alcantara (Liverpool) și germanul Joshua Kimmich de la Bayern Munchen, fotbalist folosit deseori și ca fundaș dreapta, transmite Mediafax.

Cine e în atac

În compartimetul ofensiv francezii i-au plasat ca mijlocași pe belgianul Kevin de Bruyne (Manchester City) și pe brazilianul Neymar (Paris Saint-Germain). Vârfuri de lance în unsprezecele ideal sunt portughezul Cristiano Ronaldo (Juventus Torino) și polonezul Robert Lewandowski (Bayern Munchen).

De remarcat că Bayern Munchen, câștigătoarea Champions League în 2020, are 5 jucători în echipa ideală, în timp ce Liverpool are 3. Interesantă opțiunea francezilor de a nu introduce în top pe Messi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel