EXCLUSIV  Card PSD. Dragnea-Tudose, "tensiuni" după decizia șefului PSD

Președintele PSD, Liviu Dragnea a anunțat că va introduce cardul de membru PSD. Măsura ar putea să-i provoace "probleme" premierului Mihai Tudose. 

"În ceea ce privește membrii de partid, vom introduce cardul de membru. A fost o măsură bună atunci și fiecare coleg din fiecare județ o să înceapă să se organizeze sub coordonarea domnului secretar general Marian Neacșu pentru a rezolva această problemă cantitativă, iar din punct de vedere calitativ toți membrii de partid vor fi prinși în această evidență pe specializare și pe nivel de specializare pentru fiecare domeniu, pentru ca într-o perioadă rezonabilă să avem o gestiune a carierei mult mai aplicată," a declarat Liviu Dragnea.

Jurnalistul Val Vâlcu spune că persoana cea mai "afectată" din PSD ar putea fi premierul Mihai Tudose. 

"Cred că primul afectat va fi premierul Mihai Tudose, care s-a arătat împotriva folosirii cardurilor. Cred că îi va provoca probleme," a glumit jurnalistul Val Vâlcu. 

Reamintim că premierul Mihai Tudose s-a arătat complet împotriva cardurilor bancare. El a afirmat că a refuzat să primească salariul pe un card bancar, întrucât nu a dorit să achite comisioanele impuse pentru tranzacții.

"Am refuzat să îmi pun leafa pe card ca să nu trebuiască să îi dau băncii ăleia doi bani de câte ori folosesc cardul. Nu vreau să îi dau, consider că nu merită", a declarat Mihai Tudose la sfârșitul acestei veri. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel