Caravana Forța Antreprenorilor Români, tur de forță în 14 județe. 1.000 de afaceri au primit consultanță în accesarea fondurilor europene

foto: Freepik
foto: Freepik

Caravana Forța Antreprenorilor Români și-a încehiat turul în Ardeal.

Ilan Laufer, fostul ministru pentru mediul de afaceri, comerț și antreprenoriat a anunat personal încheierea primei etape din Ardeal a Caravanei Forța Antreprenorilor Români prin care ajută IMM-urile şi antreprenorii români să acceseze fonduri europene.

"1000 de IMM-uri şi antreprenori români au beneficiat până acum de Caravana Forța Antreprenorilor Români. Ieri s-a încheiat cu succes prima etapă (din Ardeal) a Caravanei Forța Antreprenorilor Români, proiect dedicat IMM-urilor şi antreprenorilor români ce doresc să beneficieze de informare și îndrumare în vederea accesării programelor din fonduri europene.

Am parcurs până în acest moment 14 județe: Caraş Severin, Timișoara, Arad, Oradea, Satu Mare, Maramureş, Sălaj, Bistrița Năsăud, Cluj, Mureş, Alba Iulia, Hunedoara, Sibiu și Braşov - unde ne-am întâlnit cu aproximativ 1000 de antreprenori, oferindu-le sprijin și îndrumare pentru a aplica pe unul din programele disponibile pe fonduri europene și guvernamentale. Efortul nostru pentru susținerea IMM-urilor și a antreprenorilor români nu se opreşte aici. Până pe data de 26 Martie vom ajunge şi în restul județelor din țară, acolo unde vom sprijini şi asista încă 2000 de IMM-uri și de antreprenori care au nevoie de sprijin în acest domeniu vital. Mulțumesc tuturor colegilor mei pentru tot sprijinul și suportul acordat pentru realizarea acestui proiect atât de necesar pentru IMM -urile și antreprenorii români" a scris Ilan Laufer pe contul personal de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel