EXCLUSIV  CARANTINĂ?! Chirieac: Se vehiculează! Asta înseamnă că blochezi DN1

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit despre o decizie care ar urma să fie luată, în contextul pandemiei, în România. 

Bogdan Chirieac, comentând situația electorală din România de dinainte de alegeri, într-un interviu EXCLUSIV DC NEWS, cu Cozmin Gușă, a remarcat: „Lucrează pentru PSD de o manieră excepțională agentul Covid. Da, de acord. Acum, de pildă, guvernul e pe cale să facă o altă prostie cosmică. Vor să carantineze localități din Ilfov. Așteptăm știrea, se tot vehiculează, deci nu este o știre oficială, luați-o la nivel de informație vehiculată, dar este vorba să carantineze inclusiv Otopeni. Asta înseamnă că blochezi DN1”.

„Și alte localități ar fi în această situație, lipite de București – Voluntari, Pipera, Mogoșoaia. Am înțeles că vor carantina două-trei localități la distanță de 3-5 km de București, nu sunt chiar lipite, că nu există o barieră între București și Otopeni. Ori, în momentul acela, vor produce niște perturbări uriașe. Ilfovul este un cartier de locuințe”, a mai remarcat Chirieac. „Așteptăm, așteptăm să vedem”, a spus acesta. 

VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel