Caramitru tună și fulgeră: Orban, improbabil să mai fie premier! Barna să plece! Cioloș e piază rea deja

Andrei Caramitru
Andrei Caramitru

Andrei Caramitru a făcut un comentariu după parlamentare.

”Perdantul nr. 1 al alegerilor este Orban. De la 35 la suta in sondaje acum puțin timp la 25 la prezenta minima - înseamnă ca PNL a pierdut jumătate din votanți. E o catastrofa. Mi se pare total improbabil sa mai fie prim ministru după așa ceva.

Perdanții nr. 2 și 3 sunt Barna și Ciolos. Rezultatul lor real (acolo unde nu au contribuit Fritz, Coliban, Vlad Voiculescu etc - cele câteva județe) e sub AUR. Amândoi trag partidul in jos. Barna trebuia sa plece de mult. Ciolos e piază rea deja - și in 2016 și acum rezultatul cu el in fata a fost catastrofal pentru țară.

Trebuie sa vina primarii ăștia ai lor super-populari și carismatici in fata ACUM. Gata. De ce s-a întâmplat asta? Sigur și din greșeli majore de strategie și tot. Dar mai contează și personajul. In era Facebook și in țări așa ca la noi - oamenii Votează sefi cât de cât carismatici, care aduc voturi. Care inspiră ACȚIUNE. NU birocrati. Nu conduci un război, o luptă cu un contabil șters, ci cu lideri adevărați.

E o veche zicala:

- ca sa votezi un bărbat : femeile trebuie sa îl placa atât de mult ca s-ar culca cu el și bărbații sa își dorească sa meargă cu el la război și sa stea la o bere și mititei după luptă. Trudeau, Obama, Macron.

- ca sa votezi o femeie: trebuie sa îți aducă aminte de o mamă sau bunică puternica, exigentă dar care te iubea. Merkel.

Eu ma gândesc. Orban, Barna sau Ciolos. Câte prietene misto au avut in liceu. Si dacă erau printre aia cei mai respectati in curtea școlii printre băieți. E uite ca nu prea cred. Mai degrabă erau aia nebăgați in seama de nimeni pe acolo pe undeva. Ghinion - așa cum spune un clasic in viață. Problema e ca devine și ghinonul nostru și nu avem nici o vină”, a scris Andrei Caramitru pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel