Capcană pentru Dragnea. Previziunea lui Marcel Ciolacu

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a comentat declaraţiile la adresa partidului făcute de Liviu Dragnea după ce a părăsit penitenciarul.

Întrebat, marți seară, la Antena 3, cum comentează declaraţiile făcute de Liviu Dragnea, Marcel Ciolacu a spus că nu le va comenta în niciun fel, dar a precizat că nu crede că există vreo dispută între conducerea partidului şi Liviu Dragnea.

„Sunt ferm convins că nu trece printr-un moment fericit și nu a trecut nici până acum printr-un moment fericit al existenței sale. Este foarte greu. Totuși, să nu uităm că a plecat direct la închisoare din scaunul de președinte al Partidului Social Democrat și de președinte al Camerei Deputaților. Categoric, este uman, să existe un șoc, este uman ca fiecare să avem supărările noastre. Nu cred că domnul Liviu Dragnea are un război cu Marcel Ciolacu, cu conducerea partidului sau cu Partidul Social Democrat. Totuși, și partidul și Liviu Dragnea au oferit foarte multe, sunt ferm convins că și-a făcut o analiză a greșelilor personale făcute.Nu voi comenta o decizie a instanței și nu o să o fac niciodată și nu cred că, în acest moment, este vreo dispută între Partidul Social Democrat și fostul lider al partidului Liviu Dragnea", a spus Marcel Ciolacu, în cadrul emisiunii lui Răzvan Dumitrescu, „Subiectiv”.

De asemenea, întrebat dacă celelalte partide ar putea folosi acest moment pentru a încurca politic PSD, Marcel Ciolacu a făcut câteva precizări. „Fiecare om are dreptul să fie reabilitat, nu a făcut vreun demers în acest sens şi juridic nu poate să îl facă. Este posibil adversarii politici, ținând cont de degringolada din Guvern și din interiorul PNL-ului și al USR-ului, să folosească acest moment, dar nu cred că Liviu Dragnea va cădea în această capcană”, a spus Marcel Ciolacu.

Amintim că Marcel Ciolacu a vorbit, tot marți, despre revenirea PSD la guvernare, în exclusivitate pentru DC NEWS. „Este pentru prima oară când, în primele șase luni de la alegeri, se vorbește de căderea unui Guvern... O să cadă la un moment dat, pentru că nemulțumirile cresc și se acumulează o masă critică, care la un moment dat va răsturna Coaliția", a spus, la DCNewsTV, Marcel Ciolacu. Mai multe, AICI!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel