Candidatură-surpriză la parlamentare. "Îi mulțumesc lui Cioloș"

Prefectul judeţului Vaslui, Daniel Olteanu, i-a solicitat lui Dacian Cioloş încetarea detaşării din funcţie. El va candida din partea PNL la alegerile parlamentare din decembrie.

'Am primit, din partea Partidului Naţional Liberal, propunerea de a deschide lista candidaţilor pentru Camera Deputaţilor la alegerile parlamentare din acest an. Această nominalizare mă onorează şi îmi oferă o nouă perspectivă de reprezentare a judeţului, în slujba tuturor celor care cred că vasluienii pot şi merită mai mult. În acest context, am ales să renunţ la funcţia de prefect pentru a preîntâmpina apariţia oricăror suspiciuni la adresa Instituţiei Prefectului, cu privire la activitatea acesteia, în general, şi la organizarea alegerilor parlamentare de la sfârşitul acestui an, în particular', a transmis Daniel Olteanu, într-un comunicat de presă.

[citeste si]

El i-a mulţumit premierului pentru Dacian Cioloş 'pentru încrederea acordată, pentru colaborarea deosebită, pentru deschiderea reală şi către temele punctuale ale judeţului Vaslui'. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel