Candidatul USR pentru funcţia de primar la Roman, prezentat de Nicuşor Dan

Candidatul USR pentru Primăria Roman, Radu Samson, a fost prezentat oficial, joi, în cadrul unei conferinţe de presă la care a participat şi liderul naţional al formaţiunii, Nicuşor Dan.

Acesta a declarat că filialele partidului au autonomie, candidatul de la Roman fiind ales exclusiv de organizaţia judeţeană nemţeană.

'USR este un partid care contează în regiunea Moldovei, ceea ce nu se prea întâmplă cu partidele din România, şi acesta este motivul pentru care foarte multă lume a venit la lansarea candidatului nostru. USR este un partid solidar, vor veni colegi de-ai noştri şi la Craiova şi la Târgu Jiu, la lansarea candidaţilor', a declarat Nicuşor Dan.

Preşedintele USR a mai spus că partidul şi-a îndeplinit promisiunile din campania electorală şi nu a făcut niciun compromis.

'USR este un partid care se ţine de cuvânt. A promis că nu face compromisuri şi nu a făcut, a promis că aduce oameni noi în politică şi aşa a făcut, a adus oameni competenţi în politică, a promis că preia problemele societăţii şi le duce spre politică pentru a le găsi o rezolvare politică şi face asta în fiecare zi. Ieri, un coleg de-al nostru a venit cu proiectul de lege pe care societatea îl aştepta de foarte mult timp, eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari. Colegii noştri din comisia juridică s-au opus la redefinirea conflictului de interese, au propus un proiect de lege pentru limitarea accesului la funcţia publică pentru persoanele condamnate penal. Sunt lucruri pe care societatea le cere şi USR le propune prin parlamentarii săi. Acelaşi lucru încercăm să îl facem la nivel local, să găsim soluţiile şi oamenii cei mai potriviţi, iar Radu Samson este un bun exemplu', a declarat Nicuşor Dan.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel