Candidatul UDMR la Primăria Oradea, fostul ministru al Sănătăţii Cseke Attila

atilla
atilla

UDMR și-a desemnat candidatul pentru fotoliul de primar al municipiului Oradea, în persoana fostului ministru al Sănătăţii, Cseke Attila. De asemenea, s-a hotărât ca pentru șefia Consiliului Judeţean Bihor să candideze din partea UDMR directorul general al Administraţiei Bazinale de Apă Crişuri Oradea, Pasztor Sandor.

"Astăzi (joi - n.r.), la ora 16.00, a expirat termenul limită pentru depunerea opţiunilor de candidaturi. La Primăria Oradea, singura opţiune şi-a exprimat-o domnul Cseke Attila, care este şi dorit de organizaţie. Pentru Consiliul Judeţean, conform unei hotărâri a organizaţiei adoptate cu câteva luni în urmă, s-a decis fie să candideze domnul Kiss Alexandru, preşedintele UDMR Bihor, fie o altă persoană pe care dânsul o va nominaliza", a declarat preşedintele executiv al UDMR Bihor, Szabo Odon, citează Mediafax.

Cseke Attila și-a depus candidatura la funcția de primar, nu numai pentru că-și dorește această poziție, ci și pentru că are o experiență în administrație, care merită a fi valorificată la nivelul celui ”mare oraş din vestul ţării și cea mai importantă poartă de comunicare cu Occidentul.

În ce priveşte candidatul la CJ Bihor, preşedintele filialei UDMR, Alexandru Kiss, l-a nominalizat pe Pasztor Sandor, directorul general al Administraţiei Bazinale de Apă Crişuri Oradea, singurul care şi-a exprimat opţiunea de a fi nominalizat oficial drept candidat la şefia CJ.

Pentru Primăria Oradea şi-au mai anunţat candidaturile liberalul Ilie Bolojan, primarul municipiului, din partea USL, şi democrat-liberalul Mihai Groza, fost viceprimar, în timp ce pentru șefia CJ sunt nominalizați liberalul Cornel Popa, fost deputat între anii 2000-2008, iar din 2008 senator, care va reprezenta USL Bihor, preşedintele CJ, Radu Ţîrle, fost senator între 2004-2008, ales în 2008 la conducerea CJ Bihor ca membru PNL, dar care acum candidează din partea PDL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel