Candidatul PSD la alegerile prezidenţiale. Codrin Ştefănescu lansează lista de nume

Codrin Ștefănescu
Codrin Ștefănescu

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ştefănescu, a anunţat pe pagina sa de Facebook cine sunt social democraţii care pot emite pretenţii la titlul de prezidenţiabil PSD. 

"Liviu Pleşoianu, Şerban Nicolae, Olguţa Vasilescu sau Gabriela Firea! Doar unul dintre aceştia poate candida din partea PSD, cu şanse reale în turul 2! Doar unul dintre cei care s-au luptat ani de zile cu abuzurile unui sistem toxic şi ticālos. Pe faţā, cu curaj, cu asumarea tuturor riscurilor. Oameni care au fost vânaţi în adevaratul sens al cuvântului. Olguţa plimbatā cu cătuşe la mâini pentru o faptă inexistentă! Firea ameninţată că-i vor fi răpiţi copiii! Pleşoianu şi Şerban ameninţaţi în mod constant cu moartea!

Oameni din partid hărţuiţi, umiliţi şi batjocoriţi în fiecare zi de o camarilā de serviciu formatā din mercenari lipsiţi de orice moralā şi de scrupule! Ani şi ani de zile la rând. Când mulţi alţii tāceau înfricoşaţi şi speriaţi chiar şi de propriile umbre. Doar unul dintre aceştia poate primi voturile celor care încă mai cred în “dreptate pânā la capāt”, celor care încă mai cred în drepturi şi libertăţi, celor care doresc o ţară normală fără abuzuri şi teroare! Altfel nu vom reuşi şi ne vom face şi de râs ca partid. Sper ca aceşti oameni sā fie evaluaţi corect în sondajele secrete şi in tot felul de analize interne. Pe care sincer, habar n-am cine le realizează şi în folosul cui!", a scris Codrin Ştefănescu pe pagina sa de Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel