Candidatul PNL la alegerile prezidențiale, stabilit pe 21 IULIE. Congresul PNL-PNL, convocat pe 26 IULIE

Preşedintele PNL Klaus Iohannis a dezvăluit, marţi, la finalul Delegaţiei Permanente, când va fi stabilit prezidențiabilul PNL și când va fi convocat Congresul comun PNL-PDL.

Liderul liberal a precizat că pentru data de 21 iulie s-a decis convocarea unei noi şedinţe a Delegaţiei Permanente, în care să se decidă candidatul PNL pentru alegerile prezidenţiale.

El a anunţat și decizia Delegaţiei Permanente a partidului, de convocare a Congresului PNL pe 26 iulie, la ora 12:00, la Palatul Parlamentului.

Iohannis a menţionat că pe ordinea de zi a Congresului vor fi două puncte: cel privitor la aprobarea statutului noului partid rezultat din fuziunea PNL-PDL şi aprobarea protocolului politic.

”În acest fel, pe data de 26 iulie se va încheia procedura politică de decizie a unificării PNL-PDL. În aceeaşi zi va avea loc şi Congresul, Convenţia PDL, iar la sfârşit va avea loc Congresul comun care va consfinţi aceleaşi două lucruri: statutul şi protocolul politic”, a mai spus Klaus Iohannis, citat de Mediafax.

Vezi și: Iohannis: Guvernul PNL-PDL, după alegeri. Fără tandem președinte-premier în campanie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel