Candidatul lui Băsescu face praf TVR. Sesizare către CNA

Deputatul Eugen Tomac, preşedinte executiv al PMP şi candidat la Primăria Sectorului 1, a transmis miercuri o notă de protest către CNA pentru a reclama modul discriminatoriu în care TVR a decis planificarea şi desfăşurarea dezbaterilor electorale.

"Comportamentul TVR este demn de era bolşevică. Graficul de organizare a dezbaterilor n-are nicio legătură cu legea sau cu principiul echităţii în campania electorală. Eu, de exemplu, candidat PMP la sectorul 1, nu voi avea acces la nicio dezbatere transmisă de TVR1. Şi asta pentru că televiziunea la care plătim cu toţii în mod egal, face plecăciuni ca pe vremea comunismului în faţa candidaţilor preferaţi. La dezbaterea de duminică, 8 mai, de exemplu, dedicată Sectorului 1, eu nu am fost invitat. Aşa a decis TVR, de la sine putere, printr-un document transmis CNA. Candidaţii partidelor neparlamentare au fost încolonaţi la capitolul 'ceilalţi' şi ignoraţi în totalitate", a declarat Eugen Tomac.

Candidatul PMP a solicitat CNA sancţionarea televiziunii publice şi organizarea unei noi dezbateri electorale la TVR 1, desfăşurată în mod 'echitabil, echilibrat şi corect', aşa cum prevede Legea 115/2015.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel