EXCLUSIV  Candidatul AUR la Primăria București. Marius Lulea: Nu renunțăm la el. Este propunerea noastră pentru următorii 8 ani / video

Enache
Enache

Marius Lulea, prim-vicepreședinte AUR, a fost invitat la emisiunea „Ce se întâmplă", de pe DC News, DC News TV și Știridiaspora, unde a vorbit despre candidatul AUR la Primăria Capitalei. 

Marius Lulea a explicat, în exclusivitate pentru DC News, cine este candidatul pe care partidul AUR îl va susține la Primăria București. 

„Noi vom susține în continuare candidatul AUR, adică pe Mihai Enache. Logica noastră pentru București este următoarea: știm procentele unde se află AUR pe București, nu există vreo posibilitate, nici în Consiliul Local pentru votul politic, să avem un procent semnificativ. Cunoaștem realitățile din marile orașe, care sunt orașe cosmopolite, și nicăieri în Europa partidele patriotice nu au reușit să spargă monopolul pe aceste zone.

Cu toate acestea, noi vizăm o dezvoltare a partidului pe termen lung și Mihai Enache reprezintă propunerea noastră pe termen lung. Nu renunțăm la el. Este propunerea noastră pentru următorii 8 ani. În politică nu intri astăzi și speri să obții notorietate astăzi pentru a câștiga alegerile. Orice construcție de imagine, și în cadrul corporațiilor mari, înseamnă 6-7 ani de a investi în mod constant în imaginea ta.", a spus Marius Lulea. 

 

„Am vrut să ne prezentăm cu un specialist"

„Mihai Enache a început acum câteva luni. Noi suntem foarte mulțumiți că apare când la 1, când la 3, când la 4. Este foarte important, înseamnă că 30-40% din București deja știu despre el, apare în imaginea publică.

Noi urmărim, pe de altă parte, ca după aceste alegeri să participăm la guvernarea locală din toate unitățile administrativ teritoriale din România. Adică membrii noștri, consilierii, viitorii consilieri au fost informați că după aceste alegeri ei trebuie să se implice, că vor fi viceprimari, că vor fi administratori de orașe sau comune, trebuie să capete experiență administrativă, astfel încât peste 4 ani de zile, atunci când venim cu o nouă ofertă către alegători, să fie oferta unor oameni cu experiență, pentru că poți să fii un bun medic, un bun inginer, un bun economist și nu este suficient ca să vii să interacționezi cu un mediu atât de divers cu probleme atât de complexe. Îți trebuie o înțelegere a acestor lucruri.

Mihai Enache a fost în administrația locală la Sectorul 4 și la Sectorul 5. A fost manager de proiect, a lucrat pe proiecte de investiții, a lucrat cu fonduri europene. Am vrut să ne prezentăm cu un specialist, am zis că înțelegem că nu e o vedetă, înțelegem că nu va lua un scor foarte bun, dar totuși România peste 8 ani va arăta cu totul diferit.", a spus Marius Lulea la emisiunea „Ce se întâmplă", de pe DC News, DC News TV și Știridiaspora. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel