EXCLUSIV  Candidat desființat de Bahmuțeanu: Ascunde o BOALĂ PSIHICĂ

Adriana Bahmuțeanu a desființat un candidat la alegerile locale, în exclusivitate pentru DC NEWS.

"Stau și mă gândesc că persoanele de genul ăsta, procesomane, reclamagioaice, au de fapt o problemă cu ele însele. Când tu nu ești bine cu tine, nu ești fericit cu tine, începi să țipi la toți, să-i reclami, să-i acuzi, dar de fapt problema e în interior. Acolo e o rană nerezolvată. Am văzut că Dan Bucura a propus un test anti-drog pentru candidați, eu am propus un test psihiatric. Sunt foarte multe persoane cu probleme, cu tulburări care își doresc să ajungă în funcții publice, ceea ce este dezastru pentru cetățean și pentru comunitate. 

Și procesomania asta spune multe despre o persoană. O persoană care e procesomană și dă în judecată și Luna de pe cer că de ce apare în fiecare noapte, este clar că are o problemă de ordin psihiatric, din zona paranoic. Deci procesomanul ascunde o boală psihică, o boală mintală. 

Vi se pare că este benefică pentru cetățean? Mie nu mi se pare că ajută deloc cetățeanul. Cel care îl pun în funcție pe acest individ procesoman până la urmă ce câștigă? Cei care merg la vot și pun ștampila pe o persoană care are în trecutul ei nu știu câte procese?", a declarat Adriana Bahmuțeanu, în exclusivitate pentru DC NEWS

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel