Candidații pentru funcția de Guvernator al Deltei Dunării vor fi evaluați... cu testul Hogan

Foto ilustrativ Delta Dunării / Imagine de falco de la Pixabay
Foto ilustrativ Delta Dunării / Imagine de falco de la Pixabay

Candidații pentru funcția de Guvernator al Deltei Dunării vor fi evaluați cu testul Hogan.

Un comunicat al Alianței USR PLUS arată că s-a încheiat prima etapă din procesul de selecție pentru ocuparea funcției de guvernator al Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării. Au fost depuse 36 de candidaturi. 

Pentru candidații care trec de etapa de interviu, procesul de selecție va include aplicarea testului Hogan, un test utilizat de departamentele de resurse umane ale corporațiilor și de firmele de head-hunting.

Vor avea loc mai multe etape de selecție, iar lista scurtă de candidați va fi prezentată Alianței USR PLUS pe 26 aprilie. 15 din cei 36 de candidați vor merge în faza de interviuri.

La ultima etapă au loc interviurile finale, la care vor participa candidații aleși din lista scurtă de către Dan Barna, Dacian Cioloș și Barna Tanczos. 

De procesul de selecție, care a început pe 4 februarie, se ocupă două companii specializate în recrutare, respectiv Stein & Partner și Hart Consulting.

Postul de guvernator al Deltei a revenit alianței USR PLUS la negocierile politice, dar cel care va obține postul lui va fi subordonatul ministrului Mediului, Tanczos Barna (UDMR), scrie economedia.ro.

Testele Hogan HPI și HDS 

Testele Hogan sunt de două tipuri. HPI, pentru profilul de personalitate, evaluează trăsăturile de personalitate ale candidatului ce sunt necesare pentru a avea succes în carieră, dar și în relațiile interpersonale. 

De asemenea, testul Hogan tip HDS, pentru profilul de dezvoltare, evaluează potențialele arii de risc care pot cauza dificultăți în privința dezvoltării personale ori a carierei manageriale. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel