Candidații ARD printre morminte în campania electorală

Candidații ARD pentru alegerile parlamentare o cam dau în gropi în campania electorală.   De la clipul cu  "motanul" Mîțu, s-a ajuns la ultima găselniță: bannerele electorale printre crucile răposaților în cimitir.

Candidații ARD din Prahova se pare că încearcă toate mijloacele pentru a câștiga câteva voturi. Dacă fostul președinte al Camerei Deputaților, Roberta Anastase, încearcă metoda pioșeniei pe la biserici, doi colegi de partid ai domniei sale  au găsit alt mod de a face propaganda electorală pentru colegiile unde candidează: afișarea bennerului în cimitir, printre crucile răposaților.

Jurnalul Național scrie că echipa de campanie a candidaţilor ARD pentru colegiul 1 Valea Prahovei, Cristian Burlacu şi Alexandru Matei, a atins limita penibilului. Bannerul, care îi prezintă pe cei doi candidaţi zâmbind galeş, tronează pe gardul cimitirului Șețu din SInaia, lângă DN1.

“Cu inima alături de tine”, printre răposați, nu este o idee neinspirată. Acum, în postul Nașterii Domnului, tot mai multă lume calcă spre locurile de veci ale foștilor membri ai familiilor, iar locul unde este expus bannerul are o vizibilitate maximă, fiind în apropierea DN1. Este de văzut cum parohii bisericilor din Sinaia au permis afișarea acestui banner.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel