Candidat USR la alegerile prezidențiale. Semnal către Iohannis

Deputatul Dan Barna, președinte USR, a dezvăluit, sâmbătă, situația în care l-ar putea susține pe președintele Klaus Iohannis. 

”Despre candidaţi este oarecum prematur să vorbim. Ce pot să spun cu siguranţă este că la alegerile prezidenţiale în turul I, USR va avea cu siguranţă un candidat, pentru că suntem un partid care îşi doreşte să conteze în politica din România şi în anii care urmează. Suntem un partid nu doar de conjunctură, ci un partid care reprezintă acea idee importantă că se poate face politică şi decent, cu oameni care vin din societate şi care vor să schimbe nişte realităţi care timp de 27 de ani s-au dovedit nefuncţionale” a spus Dan Barna, pentru Agerpres.

Întrebat dacă această poziţie exclude posibilitatea ca USR să îl susţină în turul I al prezidenţialelor pe Klaus Iohannis dacă acesta va decide să candideze, Dan Barna a menţionat: ”Preşedintele Iohannis a reuşit în mare măsură să reprezinte vocea cetăţenilor (...) Evident că sunt discuţii politice care vor avea loc la momentul respectiv. Dar ceea ce eu spun cu siguranţă este că USR va avea un candidat în turul I. Evident că în turul al doilea, dacă candidatul nostru nu va ajunge acolo, între opţiunea preşedintele Iohannis şi, să spunem Gabriela Firea, vom susţine cu toată energia pe preşedintele Iohannis, aici nu este niciun dubiu”. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel