EXCLUSIV  Candidat PSD ALEGERI PREZIDENȚIALE. Ciolacu, mutare bombă

Președintele PSD Marcel Ciolacu a făcut un anunț privind alegerile prezidențiale, la interviurile DC News.

Președintele PSD Marcel Ciolacu a declarat, marți, la interviurile DC News că „am stabilit cu colegii mei și vom face o modificare statutară. Candidatul pentru alegerile prezidențiale nu va mai fi desemnat de către Comitetul politic național, ci vor fi alegeri preliminare în interiorul partidului pe o perioadă limitată de timp.”

„Pe modelul american, în fiecare organizație vor merge candidații și vom vedea statutar chiar susținerea unui candidat independent. Doresc să lărgim cât putem de mult această posibilitate și opțiune a cuiva să candideze și să fie susținut de PSD. Decizia să fie luată de ultimul primar, de ultimul consilier comunal. Toată lumea să vadă cine-și dorește. Ei vor vota dacă persoana respectivă este îndreptățită sau nu.”, a mai explicat Ciolacu. 

Liderul social-democraților a mărturisit la DCNewsTV că își dorește ca lista candidaților să fie una lungă. De asemenea, a atras atenția asupra faptului că l-a interesat să „terminăm pentru totdeauna, în interiorul PSD, ideea că președintele partidului este de drept sau este obligat să fie candidatul la funcția de președinte al României.”

„Este o modificare de fond foarte importantă și necesară într-un partid modern european. Decizia trebuie dusă până la baza partidului.”, a adăugat el. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel