Candidat PRU: S-a dat ordin în PSD să fie puse toate tunurile pe mine

Fostul primar al Iașului, Gheorghe Nichita, candidează pe listele PRU pentru un mandat de parlamentare. El transmite un semnal către fostul său partid, PSD, că fără PRU nu va face majoritate. 

Gheorghe Nichita vrea să fie deputat PRU. El susține că are mai multe semnale din partea unor foşti colegi de partid potrivit cărora PSD Iaşi ar pregăti împotriva sa ”o linie de atac”. El susține că liderii PSD Iaşi îl consideră ”un pericol, şi nu un partener”. 

”Dacă PSD vrea să facă Guvernul, PRU trebuie să intre în Parlament. Singura organizaţie din ţară care se opune PRU este PSD Iaşi. Acest lucru trebuie să înceteze. Nu cred că Liviu Dragnea (şeful PSD, n.r.) vrea ca viitorul PSD să fie îngropat la Iaşi de orgolii şi abordări electorale greşite”, a declarat Gheorghe Nichita, potrivit ziaruldeiasi.ro

”Pentru ca PSD să ajungă la guvernare e necesar ca PRU să intre în Parlament”

El a invocat un sondaj recent de opinie care ar arăta că scorurile electorale actuale ale PSD şi ALDE nu le permit acestor partide să aibă majoritatea în Parlament, având împreună un procent maxim de 48%.

”Din cifre se poate observa clar că PSD şi ALDE nu ating pragul minim, nici măcar la etapa de redistribuire. Astfel, pentru ca PSD să ajungă la guvernare este necesar ca PRU să intre în Parlament. Votul pentru Nichita şi PRU nu este unul irosit ci, din contră, este un vot vital pentru noua majoritate. Dacă cei de la PSD Iaşi nu înţeleg această matematică electorală simplă, înseamnă că nu vor binele propriului lor partid. PSD Iaşi sabotează PSD naţional”, a mai spus Gheorghe Nichita. 

Fostul primar susține că în PSD s-a dat ordinul să fie puse ”toate tunurile pe Nichita”. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel