Candidat prezidențiale 2019. Dăncilă, anunț după discuția cu Ponta și Tăriceanu

Viorica Dăncilă a făcut o serie de declaraţii, luni seara, la Antena 3, într-o intervenţie telefonică la emisiunea "Sinteza zilei", moderată de Mihai Gâdea.

Viorica Dăncilă a dat detalii despre discuţiile pe care le-a avut astăzi cu Victor Ponta şi Călin Popescu Tăriceanu. 

"Am discutat despre un acord de cooperare în vederea alegerilor prezidențiale, despre guvernare, despre modul în care vedem un parcurs comun. Din partea preşedintelui Pro România, Victor Ponta, nu am avut un răspuns, de fapt nici nu i-am cerut încă un răspuns. Sper ca până în 3 august să avem un răspuns. Am discutat şi cu domnul Tăriceanu, am vorbit despre guvernare, despre modul în care vrem ca anumite măsuri de guvernare să le gândim mult mai bine şi chiar despre o restructurare a guvernului în toamna acestui an", a declarat Viorica Dăncilă. 

"Nu am luat încă o decizie privind susţinerea candidatului PSD. După cum ştiţi, domnul Călin Popescu Tăriceanu vrea să candideze din partea ALDE. În PSD s-a luat decizia de a merge cu un candidat propriu şi mâine vom decide cine va fi", a mai declarat Dăncilă.

"Cred că e începutul unor discuţii cu cele două partide, discuţii care să ducă la maximizarea şanselor pentru câştigarea alegerilor prezidenţiale. S-au enunţat nişte principii, s-a vorbit despre guvernare, despre lucrurile care pot constitui puncte comune pentru cele trei partide", a mai spus Viorica Dăncilă, preşedintele PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel