CANDIDAT PREZIDENȚIALE OFIȚER ACOPERIT. TEODOR MELEȘCANU traduce declarațiile lui TRAIAN BĂSESCU despre prezidențiabilul OFIȚER ACOPERIT

Fostul șef al Serviciului de Informații Externe, Teodor Meleșcanu, a comentat, marți, declarațiile președintelui Traian Băsescu referitoare la prezidențiabilul ofițer acoperit.

Citește și: Meleșcanu dă dreptate DC News: ce mișcare-surpriză promite

Teodor Meleșcanu, care candidează independent la alegerile din noiembrie, a afirmat că declarațiile lui Traian Băsescu au fost unele politice, ele exprimând mai degrabă dorința șefului statului de a cunoaște CV-urile prezidențiabililor.

"Declarațiile președintelui au fost declarații politice, nu declarații care să fie bazate pe elemente foarte clare sau să fie extrem de directe. A fost mai degrabă exprimarea unei dorințe de a cunoaște despre cei care sunt candidați la Președinție. Mă refer la nivel general, care este de fapt CV-ul lor, ce au făcut în viață, sunt sau nu sunt, au avut legături cu vechea Securitate, cu noua Securitate, cu noul Serviciu Român de Informații sau cu Serviciul de Informații Externe. Cred că este mai degrabă o chestiune de ordin politic, decât o chestiune de ordin juridic", a declarat Teodor Meleșcanu, în emisiunea "Jocuri de putere", de la Realitatea TV.

Vezi și: Înalta Curte dinamitează alegerile! Când va fi judecat Iohannis

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel