EXCLUSIV  Candidații USR, încă necunoscuți. Clotilde Armand: „Eu sigur candidez pentru vice-președinte”

Clotilde Armand, Consilier Local din partea USR la Primăria Sectorului 1 – București, a clarificat luni, la Interviurile DC News, că nu există alianțe secrete în USR.

Nu se știe dacă Nicușor Dan va fi singurul care va candida pentru președinție și nici cine exact candidează, dar se știe că Clotilde Armand va candida sigur la nivel de vice-președinte, după cum chiar aceasta a afirmat luni, la Interviurile DC News.

„Nu pot să vă raspund la această întrebare acum. Eu ce îmi doresc este să fim un partid deschis unde toate lumea poate să candideze. Eu nu cred într-un partid cu un singur lider, n-are sens. Vrem să fim un partid mare. Nu știu cine va fi președinte, vom vedea cine va fi ales, asta este regula și jocul. (…)

Singurul care până acum s-a exprimat a fost Nicușor Dan, eu sigur voi candida la nivel de vice-președinte. Eu am și un serviciu, iar faptul că sunt consilier este un lucru care îmi ia foarte mult timp. Mi-am sacrificat déjà din timpul de serviciu - nu mai lucrez full time, lucrez 4 zile din 5 - dar eu țin încă la cariera mea profesională și deocamdată strategia mea personală este următoarea: până în momentul în care voi fi primar îmi voi păstra meseria mea”, a declarat Armand la minutul 51:00.

Referitor la zvonurile existente referitoare la o alianță Armand – Ghinea pentru sefia partidului, Clotilde Armand a ținut să clarifice că nu există niciun complot, nicio alianță secretă pe această temă și că „aceste speculații arată cât de puțin cunoașteți membrii și spiritul USR”. „O alianță ar fi ceva deschis, dacă ar fi așa, ar fi un lucru cunoscut de toți.” 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel