Când vrea Ponta alegerile. „Eu nu reușesc să înțeleg de ce nu”

Victor Ponta
Victor Ponta

Liderul Pro România, Victor Ponta, a vorbit despre data alegerilor parlamentare și locale.

Eu cred că dacă domnul Ciolacu ar face mâine moțiune de cenzură și ar trece, facem rapid procedurile și facem alegerile parlamentare odată cu cele locale, când e cel mai sigur. Când ne zic domnul Arafat, domnul Rafila și cu ceilalți domni: << Cam cel mai sigur ar fi să nu se îmbolnăvească toată România, nu știu, 15 octombrie. Hai să le facem pe toate >> ”, a spus Ponta, la Digi 24.

Eu vă spun un lucru. Din punct de vedere economic, că la asta mă pricep, să începi campania electorală pe 27 iulie și să o termini, să ai guvern, la sfârșitul lui decembrie, este o catastrofă. Din punct de vedere sanitar, unde nu mă pricep, nu există nicio activitate mai propice transmiterii unui virus decât campania electorală: ne vedem, ne pupăm, ne întâlnim, facem mese... s-o faci de 2 ori în 4 luni este sinucidere curată”, a continuat liderul Pro România.

Eu nu reușesc să înțeleg de ce nu le punem împreună, cât mai apropiate. Nu în aceeași zi, că așa a zis CCR, dar putem să le punem în două duminici, cum e la prezidențiale, și să terminăm odată și cu o campanie de 6 luni, și cu pericolul sanitar. Asta a fost propunerea mea, dar PSD și PNL așa au hotărât”, a mai spus fostul premier.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel