Când va fi desemnat prezidențiabilul ACL

Purtătorul de cuvânt al liberalilor, Alina Gorghiu, a dezvăluit, luni, când vor fi încheiate sondajele de opinie ale PNL și PDL pentru stabilirea candidatului la alegerile prezidențiale din partea Alianței Creștin Liberale.

Cercetările sociologice vor fi încheiate pe 8-9 august, iar imediat ce acestea vor fi gata, vor fi convocate forurile de conducere pentru a se lua decizia politică cu privire la candidatul unic, transmite purtătorul de cuvânt al PNL.

"Este necesar un interval de timp mai mare pentru cele două sondaje, ale PNL și PDL, e un lucru cât se poate de firesc, pentru că este o analiză importantă. Cred că totuși ar trebui ca data de 8-9 august, când se estimează finalizarea acestui sondaj de opinie, să fie data la care vom lua și decizia politică, pentru că este extrem de important pentru Alianța Creștin Liberală să-și desemneze cât se poate de repede candidatul care să poată să-și prezinte electoratului programul de țară și care să poată să facă cunoscut acest program de țară tuturor românilor", a declarat Alina Gorghiu, citată de Agerpres.

Ea a adăugat că imediat după ce sondajele vor fi finalizate, se vor convoca forurile de conducere în ședință, pentru a decide care va fi candidatul la prezidențiale al Alianței Creștin Liberale.

Vezi și: Vasile Blaga o taxează pe Alina Gorghiu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel