Urmărește emisiunea live


Când va demisiona Antonescu de la șefia Senatului

Liderul PNL, Crin Antonescu, a explicat, joi, într-o intervenție la Romania TV, ce l-ar putea determina să-și dea demisia din funcția de președinte al Senatului, precizând că va face acest lucru fără "a se ascunde prin birou ca domnul Geoană".

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că va demisiona de la şefia Senatului în cazul în care îi va cere acest lucru PSD sau un alt partid care l-a susţinut pentru această funcţie.

„Dacă PSD sau un alt partid care m-a susţinut îmi notifică că vrea să demisionez, se rezolvă imediat, eu nu mă ascund prin birou ca domnul Geoană, nu mă fac că nu răspund", a declarat președintele PNL.

Însă, Crin Antonescu consideră că, pe aceeași logică, și premierul Victor Ponta ar trebui să plece din fruntea Executivului.

"Dar trebuie reţinut un lucru. Cei care fac aceste consideraţii ar trebui, în oglindă, să vadă că şi domnul Ponta ar trebui să demisioneze, că şi el a fost susţinut de aceeaşi formaţiune, USL, de aceleaşi partide”, a continuat Antonescu.

În perioada dinaintea ruperii oficiale a USL, liderul senatorilor PSD, Ilie Sârbu, susținea că, în situația în care liberalii vor decide ieșirea de la guvernare, Crin Antonescu ar trebui, "dacă ar avea onoare", să își prezinte demisia din funcția de președinte al Senatului.

Ulterior, liderul PNL i-a replicat PSD-istului că nu are de gând să ia "lecții de onoare" de la el, dar și că nu se cramponează de această funcție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel