Când se deschid Mega Mall din Pantelimon şi Coresi din Braşov

În prima parte a anului 2015, două mall-uri se vor deschide pe piața locală: Mega Mall Pantelimon în București și Coresi în Brașov.

Prima deschidere de mall din acest an va avea loc joi, 26 martie, la Braşov, unde grupul francez Auchan, prin divizia imobiliară Immochan, a investit 60 de milioane de euro într-un proiect cu o suprafaţă închiriabilă de 45.000 de metri pătraţi, scrie Ziarul Financiar.

Coresi va cuprinde un hipermarket Auchan cu o suprafaţă de 13.000 de metri pătraţi şi o galerie comercială printre ai cărei chiriaşi se vor afla retaileri ca Inditex (Zara), H&M, Kenvelo sau Flanco.

Deschis cu două săptămâni înainte de Paşte, Coresi va fi cel mai mare centru comercial din Braşov.

CITEȘTE ȘI: Înfricoșător. Așa arată mall-urile abandonate-FOTO

Pe de altă parte, NEPI va deschide proiectul Mega Mall din cartierul bucureştean Pantelimon, pe 23 aprilie, potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii dezvoltatorului.

Mega Mall are o suprafaţă închiriabilă de 72.000 de metri pătraţi și va fi unul dintre cele mai mari malluri din Bucureşti. Valoarea investiţiei se ridică la circa 165 de milioane de euro.

Dezvoltatorii au atras în spaţiile mallului cea mai mare parte a retailerilor străini din zona de fashion, de la Peek & Cloppenburg, Marks & Spencer şi Zara la Mango şi H&M.

CINEMA 4D

În plus, mallul va cuprinde şi un hipermarket Carrefour, un cinematograf multiplex Cinema City care va avea prima sală cu proiecţii 4D din România, precum şi un centru World Class în cadrul căruia va fi amenajată şi o piscină semi-olimpică.

Deşi nu vor deschide înainte de Paşte, cei de la NEPI au aşteptări mari de la proiectul din Pantelimon, traficul zilnic fiind estimat la peste 50.000 de vizitatori pe zi, în timp ce vânzările magazinelor ar trebui să se ridice la 200 de milioane de euro pe an.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel