Când intră pensiile de Paște. Marcel Ciolacu, solicitare către ministrul Muncii

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea

Premierul Marcel Ciolacu a avut o solicitare pentru ministrul Muncii.

Premierul Marcel Ciolacu i-a cerut marţi ministrului Muncii, Simona Bucura-Oprescu, să ia măsuri, astfel încât pensionarii să îşi primească pensiile înainte de Paşti.

"O rog pe doamna ministru Bucura Oprescu să vorbească cu toate băncile din România, să vedem ce modificări trebuie făcute la convenţii - şi cu Poşta Română - astfel încât toţi pensionarii să-şi primească pensiile înainte de sărbătorile pascale", a spus premierul Marcel Ciolacu, în debutul şedinţei de guvern, transmite Agerpres.

Ce spune Poșta Română

Solicitarea lui Marcel Ciolacu vine după Poșta Română a anunțat că va avea un program special în perioada 1-6 mai 2024, explicând că distribuția pensiilor va începe din 2 mai.

„Precizăm faptul că distribuirea drepturilor sociale (pensii) va începe cu data de 2 mai, în termenul asumat cu Ministerul Muncii și Solidarității Sociale”, se arată într-un comunicat al Poștei Române.

Precizăm că în mod normal distribuirea pensiilor se face între data de 1 și 15 a fiecărei luni. Totuși, în luna mai, procesul va începe cu o zi mai târziu din cauza minivacanței bugetarilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel