Când începe programul Rabla pentru Electrocasnice. Anunțul ministrului

Foto ilustrativ: Pixabay
Foto ilustrativ: Pixabay

Tanczos Barna, ministrul Mediului, a făcut noi precizări cu privire la mult așteptatul program Rabla pentru Electrocasnice.

Tanczos Barna, ministrul Mediului, a anunțat în direct la Digi 24 că programul Rabla pentru Electrocasnice ar putea începe în luna ianuarie. 

„Eu sper ca imediat după aprobarea bugetului să putem relansa acest program. Am avut o discuție lungă cu colegii în minister, din păcate ne-a prins sfârșitul de an, ne-au prins sărbătorile și sistemul nu era funcțional. De fapt, conducătorul instituției a plătit cu funcția pentru aceste greșeli. Este de nepermis ca un nou program atât de popular și atât de așteptat de toată lumea să eșueze din cauza unor greșeli umane. Este vorba de un sistem informatic, care trebuia să fie testat, trebuia să fie sigur și să nu ajungem în asemenea situație. În ianuarie, imediat ce vom avea bugetul aprobat, vom porni programul cu un sistem informatic care nu va mai da greș și așteptăm persoanele interesate să acceseze fondurile alocate pentru acest program, Rabla pentru electrocasnice”, a declarat Tanczos Barna, ministrul Mediului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel