Când buzele vorbesc despre personalitatea ta. Forma lor poate spune multe despre tine

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

În general, se știe că ochii sunt fereastra sufletului, însă nu sunt singurii care ne pot da indicii despre comportamentul și firea fiecărui om. Se pare că și forma buzelor dezvăluie aspecte importante despre personalitate. Au dovedit-o studii specializate pe citirea trăsăturilor feței. 

Când vorbim cu o persoană, mai ales dacă este vorba despre o primă întâlnire, atenția ne e deseori captată de ochi şi buze. Ce este interesant e că unele studii legate de citirea trăsăturilor feței au descoperit că forma buzelor dezvăluie aspecte importante despre personalitatea fiecăruia.

Forma „Goldilocks” – aici se încadrează cei care nu au buzele nici groase, dar nici subțiri. Persoanele ale căror buze sunt de mărime medie, cu arcul lui Cupidon nu foarte pronunțat, sunt oameni echilibrați în ceea ce privește relațiile cu cei din jur. Nu au tendința să exagereze și nu caută dramă în viața lor.

Cei care au buza de sus mai groasă decât cea inferioară sunt, potrivit principiilor după care se ghidează filosofia chineză a interpretării trăsăturilor feței, egoiști și lipsiți de control emoțional. Cei care aleg să își modifice prin intervenții estetice aspectul fizic, ajungând la acest rezultat ar căuta doze importante de dramă în relații.

La polul opus, despre cei cu buza inferioară mai pronunată decât cea superioară se spune că adoră să fie răsfățați. Știu cu adevărat ce înseamnă să se distreze și simt nevoia să trăiască o viață palpitantă, să fie mereu înconjurați de oameni noi. Sunt oameni curioşi, sociabili şi deschişi la tot ce este nou. Sunt genul de persoane care pot conduce oamenii din jur pe calea noilor aventuri.

Persoanele cu buzele groase au un instinct matern pronunțat. Sunt oameni darnici cărora le place să îi pună pe alții pe primul loc, punând mare preț pe relațiile cu cei dragi. În orice situaţie stresantă, se vor gândi în primul rând la persoanele dragi şi abia apoi la ele. Acest timp de oameni sunt, în general, cei mai buni părinţi.

Buzele subțiri indică faptul că acel om apreciază singurătatea și nu se atașează prea ușor de alții. Buzele pline la centru înseamnă că persoana adoră să fie în lumina reflectoarelor, detestă momentele în care este sau se simte singură. Au o părere bună despre ei şi au capacitatea de a atrage oamenii de partea lor. Cât despre relații, partenerii și partenerele lor nu vor avea nicio șansă să se plictisească în prezența lor, conviețuirea fiind condimentată de momente, de loc puține, încărcate de dramatism. O gură mică, cu buze groase spun despre acea persoană că îi e greu să se implice în relații, mai ales până nu vede și simte că primește sufiecientă atenție din partea persoanei iubite.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel