Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  Cancer, urmare groaznică. Hairstylistul Eugeniei Șerban, CUTREMURAT după ce a văzut. ”Nu pot să cred așa ceva”

Actrița Eugenia Șerban a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din viața ei, după ce a aflat că are cancer. 

"Cel mai greu pentru mine a fost când mi s-a spus că o să rămân fără păr. Speranța mea era să nu se întâmple, cu toate că mi s-a spus la 14 zile, după prima ședință de chimioterapie, că îmi dori singură să mă rad în cap. M-am dus la un prieten, și acum râde, la prietenul meu Marian, care avea grijă de părul meu, și i-am spus: Vezi că în a 14-a zi începe să-mi cadă părul. Într-o zi de marți pică, moment în care a început să râdă. Da, da, într-o zi de marți, în a 14-a zi. M-am dus, m-a spălat pe cap, era în a 14-a zi, a zis: Nu pot să cred așa ceva. Deci, s-a cutremurat.

M-a tuns scurt, dar după câteva zile am venit să mă tundă de tot, pentru că îl pierdeam definitiv prin toată casa. Ăla a fost cel mai greu moment, faptul că am rămas fără păr. Până m-am obișnuit cu peruca, faptul că trebuia să port perucă, n-am să înțeleg niciodată fetele care umblă cu peruci, atâta timp cât au păr și sunt sănătoase. Dar da, am ajuns la concluzia că sunt cea mai frumoasă cheală pe care am văzut-o în viața mea", a declarat Eugenia Șerban pentru DC MEDICAL.

Vezi tot interviul mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel