Campus 6 va fi gazda Superhippo, un producător de jocuri

 Superhippo va fi rezident al Campus 6, noul proiect de birouri dezvoltat de Skanska.

Superhippo, un leader în industria de gaming freemium, este cel mai nou chiriaș al clădirii 1 din Campus 6. Compania se va muta în noul spațiu de birouri, cu o suprafață de peste 1250 m2 în toamna acestui an.

Superhippo a reușit să se poziționeze pe piață ca unul din cei mai căutați editori de jocuri, cu peste 40 de titluri în portofoliu distribuite pe multiple platforme.

„E o preocupare constantă a Skanska să urmărim în timp real cele mai recente tendințe în tehnologie și să inovăm, pe baza acestora, adaptând modul în care dezvoltăm clădirile de birouri, pentru a veni cu cele mai bune soluții pentru nevoile chiriașilor. Această înclinare spre inovație, alături de preocuparea pentru well-being sunt atribute cheie ale filosofiei Skanska care au stat la baza dezvoltării Campus 6 și se dovedesc a fi ceea ce îi atrage tot mai mult pe chiriașii noștri" a declarat Aurelia Luca Managing Director al Skanska Property România.

Campus 6.1 va ave propria aplicație cu module ce pot fi personalizate în funcție de nevoile utilizatorilor. Dincolo de numeroasele utilizări practice ale aplicației cum ar fi oferirea de informații despre clădire și facilitățile sale, acces la servicii de mentenanță, aceasta va fi o cale bună de networking și socializare și va încuraja inițiative sustenabile cum ar fi car sharing.

Green Court Bucharest, primul proiect Skanska

„Campus 6 este locația ideală pe care echipa talentată de la Superhippo să o numească casă. Am fost inițial impresionați de Green Court Bucharest, primul proiect Skanska, și suntem nerăbdători să ne mutăm în noua locație. Proiectul Campus este locul ideal unde ne putem planta rădăcinile și să continuăm creșterea Superhippo pe măsură ce continuăm să ne construim un nume în comunitatea de gaming. Locația este fundalul perfect în care echipa Superhippo să cultive un spirit inovativ, având în aporpiere universitatea și transportul în comun. Suntem mereu în căutare de oameni talentați și ambițioși care să se alăture echipei iar spațiul ultra modern al noului Campus este perfect pentru ca echipa Superhippo să-și împlinească potențialul," a declarat un reprezentant Superhippo.

Complexul Campus 6 este situat în proximitatea mijloacelor de transport în comun și va cuprinde patru clădiri cu o suprafață totală de 81.000 metri pătrați. Clădirile 2, 3 și 4 vor fi certificate WELL, iar Campus 6.1 va beneficia de atribute ale acestei certificări care se adresează și ia în calcul utilizatorii clădirilor, sănătatea si confortul acestora, având implicații directe în retenția și creșterea productivității. Se pune accent pe calitatea aerului si a apei din clădire, accesul la lumina naturală, prezența plantelor și a vegetației, dar și pe confortul personal, accesul la alimente sănătoase și influența pe care o au clădirile asupra corpului uman.

Conceput ca un hub social, complexul include spații în care chiriașii, angajații și partenerii vor putea organiza întâlniri, lucra și se pot relaxa. Proiectul cuprinde zone verzi de interacțiune dotate cu prize electrice și Wi-Fi, un amfiteatru care pot găzdui întruniri de business și sociale, restaurante și cafenele cu terase. Toate acestea vor face din Campus 6 un spațiu aparte si plin de viata.

Skanska România

Compania este prezentă pe plan local din 2011 și este parte a grupului suedez Skanska, lider mondial în dezvoltare imobiliară și construcții. Proiectele Skanska România vin ca răspuns la cererea de spații noi și inovatoare din România, iar soluțiile sustenabile pe care le integrează ajută angajații să își atingă potențialul maxim.

Grupul Skanska

Skanska este una dintre cele mai importante companii la nivel global, cu experiență extensivă în construcții și management de proiecte , concentrându-se pe piețele locale din Europa și SUA. Lider în privința sustenabilității, Skanska oferă soluții competitive indiferent de complexitatea proiectului, valorificând tendințele globale demografice și de urbanizare și contribuind la a construi un viitor durabil pentru clienți și comunitățile acestora. Grupul are aproximativ 40.000 de angajați. Vânzările Skansa au însumat în 2017, un total de 161 de miliarde.Mai multe informatii pot fi gasite pe: www.skanska.com/property

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel