Campionatul Mondial de Rugby. Dan Negru, revoltat: Cu România participantă, la noi nu există

Dan Negru este revoltat de interesul slab al românilor pentru primul meci jucat de echipa de rugby a României la Campionatul Mondial din Anglia, eveniment sportiv la care ”toată planeta este conectată”.

”Suntem singura tara din lume in care Campionatul Mondial de Rugby nu exista, cu Romania participanta! Continuam sa ne uitam la un fotbal mizerabil, Steaua - Cluj a adunat joi seara 24% din cota de piata in timp ce miercuri, Romania-Franta la rugby a adunat firimituri de audienta! Cupa Mondială la Rugby e al treilea eveniment sportiv al planetei ca audienţă,după Campionatul Mondial de Fotbal şi Jocurile Olimpice! Anul asta se astepta un record de audienta, dupa ce 4.2 miliarde de oameni au urmarit precedentele mondiale! Noi,cu fotbalul nostru mocirlos...Chiar daca rugbyul este singurul sport de echipă masculin din România care a participat la toate ediţiile mondialelor! Toata planeta e conectata la rugby! Din Hong-Kong pana in Budapesta. Noi, cu Chipciu...”, este mesajul postat vineri pe Facebook de Dan Negru.

Despre meciul de rugby România-Franța a scris și consilierul de stat al premierului Victor Ponta, Mirel Palada, pe blogul său, într-o postare în cadrul căreia semnalează că ”Stejarii” ”au demonstrat și cele bune, și cele rele din ceea ce se întîmplă și ce s-a întîmplat în România ultimilor decenii”.

”Simplul fapt că alaltăieri am jucat relativ parte în parte cu francezii și că aceștia nu ne-au dat cu terenul în cap, nu au spălat cu noi pe jos să ne dea un scor de rușine și de jenă, șaptezeci și ceva la nimic, cum se întîmpla prin anii 90-2000, este un semn îmbucurător”, susține Mirel Palada, într-o cronică fabuloasă a meciului de miercuri.
Reprezentativa de rugby a României a fost învinsă, miercuri, pe stadionul Olimpic din Londra, de selecţionata Franţei, scor 38-11 (17-6), în primul meci al "Stejarilor" în grupa D de la Campionatul Mondial din Anglia.

Următorul meci pentru ”Stejari” va avea loc duminică, 27 septembrie, pe Wembley, la Londra, când vor juca împotriva echipei Irlandei, în grupa D a CM 2015 de rugby. 

Meciul România — Irlanda va fi transmis de la ora 18,45 în direct de Digi Sport 2.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel